Новини
Погода

Погода на 16 квітня: дощ та туман прогнозують на Хмельниччині

На Великдень природа не потішить мешканців Хмельниччини яскравим сонечком, проте й сильного дощу синоптики не обіцяють. Ніч мине без опадів, що досить добре для тих, хто збирається до храму, а вдень дощ якщо і йтиме, то невеликий. А от температура повітря вдень суттєво підвищиться, порівняно з суботою.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 16 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 13-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Хмельницькому буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +13, ввечері +14.

Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Кам’янці-Подільському до кінця дня. Удень та ввечері йтиме дрібний дощ, який буде поступово посилюватися. Температура повітря вранці +7, вдень +13, ввечері +15.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +13, увечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook