Новини
Погода

Погода на 17 квітня: невеликий дощ прогнозують на Хмельниччині

Хочеться сподіватися, що покращення погоди, яке обіцяють синоптики, матиме постійний характер. Принаймні, протягом наступного тижня температура повітря стабільно триматиметься в межах 8-11 градусів, хоча ближче до вихідних не обійдеться без опадів. На завтра ж синоптики обіцяють тумани, а дощі – незначні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 17 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11° тепла, вдень 10-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Вранці продовжиться нічний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вранці +9, вдень +11, ввечері +12.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Нічний сильний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря вранці +9, вдень +10, ввечері +13.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Вранці піде сильний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура повітря вранці +8, вдень +10, увечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook