Новини
Суспільство

Гуманітарний вантаж надійшов на Хмельниччину з Нідерландів

Вчергове на гуманітарний штаб Хмельницької обласної ради надійшла півтонна гуманітарна допомога, у складі якої – продукти довготривалого зберігання.

Сприяли доставці гуманітарного вантажу з Республіки Польща представники підприємства ТОВ «Ресайклінг Солюшинс» в особі Юрія Корнілова.

Допомога буде спрямована для потреб внутрішньо переміщених осіб регіону та військових формувань, що дислокуються на території області.

Гуманітарну допомогу від нідерландської благодійної організації Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) (м. Апелдорн) для дітей – одяг, підгузки та фруктове пюре передав до гуманітарного штабу офіційний представник української громади Нідерландів в Україні Ігор Поліщук, який є і представником Хмельницької благодійної організації «Благодійний фонд Новобудова України».

У рамках співпраці ця організація з 2017 року залучає гуманітарну допомогу для освітніх та медичних закладів області, а також надає підтримку матеріалами медичного призначення для наших захисників на передовій, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook