Новини
Офіційно

У Хмельницькому підписали Меморандум про взаєморозуміння з швейцарсько-українським проєктом

Сьогодні, 18 квітня, у Хмельницькій ОВА офіційно підписали Меморандум про взаєморозуміння для налагодження співпраці та розвитку регіону з представниками Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України». Хмельницька область – один з 4 переможців відбору UCORD.

Проєкт допоможе у відновленні та розвитку громад та області, створенні ефективної моделі співпраці у сферах водопостачання, водовідведення, управління відходами, культури та креативних індустрій.

Ми плануємо підтримувати економіку області в розрізі всіх 60 громад та створювати нові робочі місця. Проєкт розрахований на 4 роки. Дякуємо партнерам за підтримку! Працюємо на успіх Хмельниччини! прокоментувала голова Хмельницької обласної ради.

У підписанні документу взяли участь представники Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD, Агенції регіонального розвитку (АРР) Хмельницької області, керівництво Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької обласної ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook