Новини
Культура

У Хмельницькому грабіжника відправили до в’язниці на 7 років

Суд першої інстанції призначив 30-річному жителю с. Лісові Гринівці покарання – 4,5 року позбавлення волі. Проте стороною обвинувачення була подана апеляція і покарання збільшили.

26 травня 2022 року до поліції зателефонувала хмельничанка і повідомила про те, що поблизу села Лісові Гринівці невідомий напав на її подругу, вдарив в обличчя і відібрав сумочку, в якій були цінні речі, документи, банківські картки.

На місце події одразу виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Хмельницького райуправління поліції. Зловмисника затримали неподалік місця скоєння злочину. Допоміг у цьому пенсіонер ОВС Олександр Кравчук.

Грабіжником виявився 30-річний житель с. Лісові Гринівці, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та мав непогашену судимість за аналогічний злочин.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) і призначив йому 4 з половиною років за ґратами. Проте за результатами апеляційної скарги Хмельницький апеляційний суд ухвалив новий вирок — 7 років позбавлення волі, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook