Новини
Інфраструктура

Понад 65 мільйонів гривень заборгували хмельничани за послуги водоканалу

Споживачами послуг МКП “Хмельницькводоканал” зареєстровано понад 123 тисяч абонентів, з яких близько 29,85% повністю розрахувалися і за послуги, а 61,08 % мають лише місячну заборгованість.

Проте, як повідомили у “Хмельницькводоканалі”, станом на 1 квітня 2023 року борг хмельничан становить 65 мільйонів 519 тисяч 506 гривень.

Споживачі-боржники, які перебувають у складному фінансовому становищі і не можуть одночасно сплатити наявну заборгованість, можуть звернутися на підприємство (вікно № 1,2,3) та укласти договір на реструктуризацію боргу на певний термін, що дасть змогу боржникам поступово щомісячно сплачувати борг посильними частинами.

Ми вдячні кожному споживачу, який допомагає тримати комунальний фронт, адже це частинка перемоги! Навіть часткова оплата послуг є дуже цінною для нас і допомагає водоканалу працювати безперебійно,зазначають у “Хмельницькводоканалі”.

А також просять усіх споживачів своєчасно оплачувати вартість послуг з водопостачання та водовідведення та не накопичувати заборгованості.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook