Новини
Суспільство

Благодійний забіг “Сталевий кордон” відбувся у Хмельницькому (ФОТО)

Сьогодні, 22 квітня, в обласному центрі відбувся благодійний забіг на підтримку потреб бойових підрозділів 15 мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» Гвардії Наступу.

В традиційному академічному кросі Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького могли взяти участь усі охочі. Учасники забігу могли обрати дистанцію в 1 або 3 км для дорослих та 500 м – для дітей.

Завдяки 1375 учасникам, серед яких як діючі військовослужбовці, так і цивільні, вдалося зібрати кошти на тепловізори, Starlink, монітори та планшети для наших захисників.

У підсумку заходу кожен з учасників отримав пам’ятну медаль. Захід був організований ГО «Підтримка України» та біговою спільнотою Race Expert за підтримки Національної академії, Хмельницької ОВА та міської ради. 

“Атмосфера, яка вирує сьогодні на цій вулиці під час забігу максимально сконцентрована та потужна. Впевнений, що цей настрій та підтримка однозначно передається і нашим захисникам, прикордонникам та бійцям загону “Сталевий кордон”, заради якого відбувається цей захід. Вони потребують нашої підтримки, шани та поваги, – зазначив посадовець. – Окрім того, наша мета допомогти укомплектувати наших воїнів, а тому, обласна адміністрація завжди підтримувала, підтримує та буде підтримувати Збройні сили”, – привітав усіх присутніх перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

На час заходу вулиця Прибузька була частково перекрита.

Благодійний забіг проходив як офлайн у Хмельницькому, так і онлайн в інших містах України.

Фото: ОВА та ДСНС

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook