Новини
Надзвичайні події

З’явились деталі пожежі пам’ятки архітектури в центрі Хмельницького (ФОТО)

Сьогодні вранці, 22 квітня, обласний центр сколихнув гул сирен пожежних автомобілів. На вулиці Проскурівській зайнялося в приміщенні котельні кафе «Шаверман». Вогонь швидко розповсюдився на дах й мансарду історичної будівлі 1898 року.

На момент прибуття вогнеборців, площа пожежі сягнула 100 кв.м, існувала загроза розповсюдження вогню всією будівлею та розташованими в ній торгово-офісними приміщеннями.

Після оперативної розвідки надзвичайники розпочали гасіння, що ускладнювалося сильним задимленням та швидким поширенням вогню горючими конструкціями у пустотах стін. Вогонь вдалося зупинити та не допустити його розповсюдження. Пожежу локалізували о 10:50, ліквідували об 11:08. На місці події працював 21 рятувальник на шести одиницях пожежно-рятувальної та спеціальної техніки, а також оперативна група Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

За повідомленням надзвичайників, ймовірна причина займання – аварійні режими роботи електропроводки вентиляції. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Відео наслідків пожежі поширили у спільноті Хмельницький LIVE.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook