Новини
Погода

Погода на 25 квітня: дощ та грозу обіцяють на Хмельниччині

Попередньо два дні поспіль на Хмельниччині дощитиме. На завтра синоптики обіцяють опади протягом усієї доби – вночі дощ, вдень і дощ, і грозу. Також можливий поривчастий вітер. Повітря буде досить тепле, навіть місцями спекотне.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 25 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень невеликий дощ, вдень місцями гроза. Вітер південно-східний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 4-9° тепла, вдень 13-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

День буде хмарним – з самого ранку у Хмельницькому небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Температура повітря вранці +7, вдень +14, ввечері +15.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ. Температура повітря вранці +8, вдень +14, ввечері +15.

Ясною погодою нас цей день не порадує – хмари у Шепетівці закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий сильний дощ. Температура повітря вранці +8, вдень +15, увечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook