Новини
Погода

Погода на 27 квітня: невеликий дощ та заморозки обіцяють на Хмельниччині

Вчорашні повідомлення у місцевих ЗМІ про погіршення погодних умов аж до пониження температури нижче нуля сьогодні підтвердили синоптики. Завтра на Хмельниччині має бути трохи тепліше, ніж напередодні, проте й заморозки не виключені.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 27 квітня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, заморозки на поверхні грунту 0-3°, вдень 8-13° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі, можливо, пройде дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +8, ввечері +11.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вранці +3, вдень +8, ввечері +11.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +8, увечері +10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook