Новини
ДТП

Момент ДТП, в якій загинув військовий у Хмельницькому, потрапив на камери спостереження (ВІДЕО)

Хмельничани все ще обговорюють жахливу дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася вчора у місті і внаслідок якої загинув один військовий, інший та працівниця поліції отримали травми. У соцмережах поширили відео, на якому видно, як саме сталася ДТП.

Нагадаємо, вчора в середині дня на вулиці Тернопільській автомобіль “Opel” на пішохідному переході збив трьох осіб. У поліції повідомили лише основну інформацію – вік травмованих та загиблого та марку машини. Обставини ДТП, додали, встановлюються.

Тим часом у соцмережах поширили відео з місця події, на якому видно, що троє людей перетинають дорогу, не впевнившись у тому, чи перехід безпечний. Водій, натомість, перед пішохідним переходом швидкість не скидає. На тротуарі, перекриваючи огляд дороги, стоїть припарковане авто.

На всі ці моменти звертають увагу хмельничани у коментарях:

Чорна машина, що стоіть біля будівлі і перекриває зону видимості для Опеля і для пішоходів на “зебрі” – ні прі чому ??? Пішоходи мали убезпечитися в свому пересуванні з-за чорної машини, що перекрила і створила “сіру зону “для автівок на дорозі. Водій Опеля не бачив повної картини через чорний автомобіль, що стояв поруч на пішоходному переході. Моя думка: Винуватці 3 суб’єкта. Дуже шкода загиблого військового і решту постраждалих….

чорна автівка стоїть за метр від проїжджої частини, і знак вище розташований, від виходу пішоходів до зіткнення пройшло майже 5 с, тут навіть сліпий почує що хтось переходить дорогу і зупинить автівку

погодься, що переходячи не регульований пішохідний перехід, пішохід має переконатися, що водій бачить його і встановити зоровий контакт з водієм. Далі, водій бачачи перешкоду в огляду, також мав збавити хід, для безпечного перетину пішохідного переходу. Але найбільше апелюю до пішоходів, бо водій буде жити далі, а пішоход ні. Має працювати закон самозбереженні

Вони навіть не дивилися чи їде машина! Машину спинити це не дві ноги. Цього можна було уникнути якби пішоходи мали трохи поваги до водіїв.Вони ще раз доказали що “пішохід завжди прав”! Тільки вже доказувати немає кому!

Переходили ж у невстановленому місці….

Там пішоходний перехід. Просто фарбу на дорозі майже не видно

І ще трохи інформації на тему, оскільки її продовжують обговорювати:

Але останнє слово, звісно, буде за правоохоронцями після того, як всі обставини ДТП будуть встановлені.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook