Новини
Погода

Погода на 9 травня: на Хмельниччині знову обіцяють заморозки

Про погіршення погодних умов найближчими днями попередили у синоптиків та у владі області. На Хмельниччині прогнозують заморозки як на ґрунті, так і в повітрі. Вдень температура повітря також не буде дуже високою. Істотних опадів не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, 9 травня на території області очікують заморозків на грунті (до 3 градусів морозу), 10 та 11 травня – заморозків у повітрі (також до 3 градусів “мінус”). Рівень небезпечності визначений, відповідно, як І та ІІ.

Загалом же погода на території області за даними Хмельницького ЦГМ завтра, 9 травня, буде такою: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 8-13° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо у Хмельницькому буде ясним недовго, вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +11, ввечері +7.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +11, увечері +9.

Ясним небо у Шепетівці буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +12, ввечері +7.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook