Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині відновлюють пошкоджену ворожими обстрілами залізничну інфраструктуру

Нічний обстріл Хмельниччини вплинув не лише на життя Хмельницької громади, а й, побіжно, майже на всю Україну. Принаймні, в тому, що стосується залізничного сполучення. Ще зранку в Укрзалізниці повідомили про відставання від графіка декількох потягів, спричинених тим, що вони мусили їхати в об’їзд обстріляної Хмельниччини. Протягом дня в товаристві оновлювали інформацію щодо руху поїздів та спричинених обстрілами затримок. Станом на вечір з критичною затримкою рухається за маршрутом один потяг. А залізничники тим часом ліквідовують наслідки ворожого обстрілу, який вплинув на залізничну інфраструктуру.

Як повідомили в Укрзалізниці, наразі тривають відновлювальні роботи на місці ранкового обстрілу в області:

Рейси, що традиційно прямували подільським регіоном через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль, продовжують курсувати в об’їзд.

Аби забезпечити вчасну доставку до місць призначення пасажирів, для яких затримки в русі були критичними, Укрзалізниця запустила безплатні шатли.

Як проінформували в товаристві, станом на 20:45 з-поміж 81 рейса Укрзалізниці із затримкою понад годину (а саме +9:20) прямує лише рейс №35/37 “Ужгород – Перемишль – Одеса”.

На 285 пасажирів поїзда, що прибуде до Одеси близько опівночі, очікуватимуть 5 автобусів з супроводом для розвозки по місту після початку комендантської години. Також будуть задіяні кімнати відпочинку та кімната матері та дитини.

Також до повідомлення додали фото одного з постів в зоні ударної хвилі на Хмельниччині, де незламні залізничники, попри спричинені ворогом руйнації, продовжували керувати рухом і відновленням колії.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook