Новини
Погода

Погода на 14 травня: теплу погоду обіцяють на Хмельниччині

Вихідні продовжують дивувати теплом. Через нічні “прильоти” мешканці області не змогли насолодитись першим за довгий час погожим травневим вихідним днем. За прогнозами синоптиків, неділя також буде дуже теплою та без опадів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 14 травня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 18-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Хмельницькому до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +20, ввечері +15.

Небо у Кам’янці-Подільському цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +20, увечері +15.

Увесь день у Шепетівці триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +22, ввечері +16.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook