Новини
Суспільство

Постраждалим від “прильотів” мешканцям Хмельницької громади видають поліетиленову плівку

У Хмельницькому організували видачу поліетиленової плівки малозабезпеченим верствам населення, які постраждали від нічної атаки дронами.

Ця ініціатива належить благодійній організації “Захисти Хмельниччину”. Крім цього волонтери фонду допомагатимуть з встановленням плівки на пошкоджених об’єктах.

Для отримання допомоги необхідно звернутися в офіс БО за адресою: м. Хмельницький, вул. Вайсера 7/1. При собі мати документ, що посвідчує особу та підтверджує місце проживання.

Заступник голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін розповів, що в населених пунктах, які знаходяться поблизу від епіцентру удару, потужними вибуховими хвилями завдано пошкоджень цивільним об‘єктам: вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи. Пошкоджено навчальні, медичні та культурні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки, йдеться в повідомленні.

Також визначено три локації, де хмельничанам можна подати заявки про пошкодження внаслідок нічного обстрілу, а також отримати допомогу і матеріали (плівка, скло, шифер).

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook