Новини
Інфраструктура

Автошлях, що проходить через дві громади, ремонтують у Хмельницькому районі

Від вихідних бригади підрядників працюють над ліквідацією дрібних недоліків покриття на автошляху Р-48 /Р-24/ – Сатанів – Війтівці – Білогір’я – /Р-26/, на ділянці в межах колишнього Волочиського та Теофіпольського районів.

Для усунення неглибоких вибоїн та тріщин верхнього шару покриття, дорожники використовують один з найбільш ощадливих та ефективних методів – пневмоструменевий. Попередньо на даному відрізку виконано ліквідацію аварійної ямковості гарячим асфальтобетоном.

Ремонти дороги виконують без перекриття руху, тому водіїв просять дотримуватися швидкісного режиму та вимог попереджувальних дорожніх знаків в місцях проведення ремонтних робіт.

Довідка: Траса Р-48 пролягає з півдня на північ області, має протяжність понад 186 км і сполучає Кам’янець-Подільський та Шепетівський райони. Впродовж 2020-2021 років повноцінно було відремонтовано близько 116,5 км маршруту. Завершення ремонтних робіт по усій довжині було заплановане у 2022 році. Проте через війну ці плани довелося відкласти.

За інформацією Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

Нагадаємо, сьогодні у Хмельницькому почали ремонтувати дорожнє покриття на двох вулицях у середмісті. Рух транспорту через це ускладнено.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook