Новини
Суспільство

Pin-Up Foundation – об’єднання професійних волонтерів

Вже другий рік поспіль в Україні триває війна. Багато хто з українців втратив домівки, рідних, роботу і не має засобів для нормального існування. Саме тому великий та надійний бренд Pin-Up, який працює на території України з 2021 року, вирішив не стояти осторонь великої біди і доєднатися до загальної благодійності.

Був створений Pin-Up проєкт Line-Up, який має змогу підтримувати пересічних громадян ліками, продуктами харчування, технічними засобами. Досвідчені волонтери займаються закупівлею всього самого найнеобхіднішого та перенаправляють їх у громади, розташовані на лінії зіткнення.

Pin-Up проєкт Line-Up

Підвищення морального духу та єдності нації

Побутові речі, дитячі іграшки, медичні препарати, гігієнічні набори – все це закуповується волонтерами і розвозиться по містам у прифронтових зонах. Пересічні українці, місцеві адміністрації, інші волонтери роблять запити у фонд Pin-Up. Люди не мають змоги купити все це самостійно, тому що втрачають робочі місця, заводи та фабрики руйнуються, зачиняються, їх бомбить артилерія противника. Як родинам виживати в таких найскладніших умовах? Залишається розраховувати на допомогу програми Pin-Up Foundation. І вона обов’язково дійде у кожен дім, який постраждав від російської агресії. Українці можуть сподіватися на те, що вони не залишаться з бідою сам на сам.

Великі надії покладаються на цей фонд, який намагається охопити якомога більшу територію. Кожен зі співпрацівників фонду сподівається, що жодну родину не оминуть товари, куплені організацією для пересічних українців.

Які області найбільше постраждали від агресії ворога:

  • Миколаївська;
  • Чернігівська;
  • Сумська;
  • Херсонська;
  • Харківська;
  • Запорізька.

Бренд Pin-Up працює в Україні з 2021 року. Багато коштів надходить до бюджету України у вигляді податків, які компанія сплачує в казну держави. Керівники програми Pin-Up Foundation регулярно фіксують активність фонду, щоб довести чесність своїх намірів. Всі бажаючі ознайомитися з діяльністю фонду можуть це зробити на його офіційній сторінці в Інстаграм.

Для того, щоб надавати тільки якісну допомогу українцям, які потерпають від війни, керівництво фонду ретельно відбирають волонтерів-працівників і команда Pin-Up складається лише з мотивованих співпрацівників. Підтримка незахищених категорій населення України – головна ціль Pin-Up Foundation. Паралельно проводиться розвиток закладів освіти, спорту. Відновлення держави триває, незважаючи на обстріли та постійні бомбардування її ворогом.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook