Новини
Інфраструктура

Внаслідок ракетного обстрілу частина Хмельниччини залишилася без світла

Внаслідок ранкового ворожого обстрілу, під час якого було зафіксоване влучання по об’єкту інфраструктури, на Хмельниччині без світла залишилися майже дві тисячі споживачів.

Як повідомили в Міненерго, загалом по Україні після ракетно-дронових атак без світла залишилися два десятки населених пунктів, в тому числі на Хмельниччині.

Зокрема, через обстріл відключилися повітряні лінії електропередачі на Хмельниччині. В області знеструмлено 3 населених пункти, без світла залишилися 1,7 тис. споживачів, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, напередодні увечері та над ранок з кораблів та літаків росіяни обстріляли Україну трьома десятками ракет. 29 ракет було збито, одна влучила в об’єкті інфраструктури у Хмельницькому районі. Постраждалих немає, збитки встановлюються.

Крім того, у Хмельницькому та кількох селах району сьогодні через планові ремонтні роботи знеструмлено понад півтори сотні вулиць.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook