Новини
Офіційно

Голову Хмельницької обласної ради нагородили орденом

На урочистому заході, що проходив у Львові в рамках V Національного проєкту «Берегиня України», за особистий внесок у розвиток України та вірність нації орденами “Берегиня України” відзначили впливових та успішних жінок України. Серед нагороджених була і голова Хмельницької обласної ради Віолеті Лабазюк, яка представляла область.

За словами голови облради, проєкти, подібні до “Берегині України” мають реалізовуватися, аби світ почув історії незламності українських жінок, дізнався про їх любов до Батьківщини, життєві успіхи та професійні досягнення.

Сьогодні весь світ спостерігає за героїчним опором української нації, яка тримає оборону всієї Європи. І українські жінки в цей непростий час роблять усе, аби зберегти свою родину, рід та цілу Україну. Нашою наполегливістю, силою духу та мужність захоплюються у всьому світі. Для українок немає нічого неможливого! Ми з впевненістю говоримо про свої досягнення, ділимось досвідом, ставимо мету та успішно її реалізуємо. У цьому наша суперсила! Дорогі жінки, пам’ятайте, що ви прекрасні та неповторні, завжди будьте впевнені у своїх діях та щоденною працею примножуйте здобутий успіх! – сказала голова обласної ради.

Також на заході представили Книгу пошани “Берегиня України”, що містить історії успіхів, досягнень, життєвих шляхів українських жінок.

Зібрані кошти спонсорів та меценатів на видання книги, будуть витрачені на потреби та допомогу нашим захисникам та всім, хто її потребує, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Читайте також: П’ятьох мешканців Хмельниччини президент нагородив орденами та відзнаками

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook