Новини
Надзвичайні події

Матір з дитиною врятували на пожежі у Хмельницькому

Потрапивши у пастку в задимленій квартирі, молода матір з маленькою донькою не змогли вибратися назовні самотужки. На допомогу примчали рятувальники, які оперативно евакуювали обох з небезпечної зони. Причина пожежі наразі встановлюється.

Вечірньої пори вчора, 24 травня, мешканців однієї з центральних вулиць Хмельницького наполохали звуки сирен. Під вікнами промчала пожежна машина, за нею – карета “швидкої”. Згодом тим же маршрутом на швидкості та з сиренами поїхали ще два автомобілі рятувальників. Характерного для такої кількості спецтранспорту задимлення поблизу видно не було, тож залишалося лише здогадуватися, що і де горить. А також – моніторити соцмережі.

В одній з місцевих хмельницьких спільнот повідомили про масштабне задимлення на виїзді з Хмельницького. Ймовірно, через черговий підпал трави.

Проте як виявилося, мчали на допомогу рятувальники не туди.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Хмельницькій області, займання сталося на вулиці Соборній, у чотириповерховому будинку. Попри те, що горіло у квартирі на першому поверсі, рятувати довелося мешканців другого.

Трирічну дівчинку пожежники рятували через вікно – за допомогою драбини. Її 21-річну матір – вивели по сходах, попередньо убезпечивши її від диму засобами спецзахисту. Водночас їхні колеги ліквідовували джерело займання на площі 9 квадратних метрів.

Як все було – рятувальники відзняли на відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook