Новини
Події

Рятувальникам Хмельниччини передали електрогенератор для Центру цивільного захисту

Під час відвідування Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області нардеп від «Слуги Народу» Микола Стефанчук поспілкувався з працівниками закладу та посприяв передачі електрогенератора, який допоможе рятувальникам у боротьбі з наслідками військової агресії.

Під час зустрічі начальниця Центру полковник служби цивільного захисту Альона Мул зазначила, що в часи, коли ворог свідомо та цілеспрямовано почав руйнувати міста, села, об’єкти енергосистеми – загалом наше життя, заклад відчув гостру потребу в пристроях, які б забезпечили його сталу роботу в кризовий період.

Ми пережили важку зиму, але не згортали свою діяльність і робили все можливе, щоб наші співгромадяни мали можливість отримувати життєво важливі знання. Звичайно ж, ми свято віримо в нашу перемогу, готові самовіддано працювати на її наближення. Саме тому маємо вжити заходів для забезпечення енергонезалежності Центру як об’єкта критичної інфраструктури, – зазначила Альона Мул.

По завершенню заходу Микола Стефанчук подякував рятувальникам за вагомий внесок у подолання наслідків збройної агресії.

Ви, завдяки своєму професіоналізму, рятуєте життя та зберігаєте приватне та державне майно, низький уклін кожному рятувальнику! Віримо в нашу Перемогу! – зазначив Микола Стефанчук

Читайте також: В одній з громад на Хмельниччині за сприяння представника від “Слуги народу” прокладають централізоване водопостачання

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook