Новини
Інфраструктура

На Кам’янеччині відновили ремонт дороги на Бакоту (ФОТО)

Багато років мандрівка на мальовничу Бакоту одразу ж асоціювалась з незручностями, ямами та нерівностями на дорозі, у зв’язку з чим поїздка сюди ставала справжнім випробуванням. Не так давно в рамках Великого Будівництва тут почали будувати нову дорогу, однак початок війни вніс свої корективи, й дорожні роботи було зупинено. Однак цього тижня дорожники знову взялися за ремонт автошляху Т-23-17 Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця.

На замовлення Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області бригади підрядників працюють одразу на чотирьох об’єктах на автошляху Т-23-17 Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця.

На мостах в селах Кульчиївці та Суржинці влаштовують асфальтобетонне покриття.

В селі Каштанівка ремонтують берегові опори мосту через річку Руска. У 2021 році було розпочато роботи з поточного середнього ремонту на ділянці від м. Кам’янець-Подільський до села Крушанівка, де по обох смугах руху було влаштовано вирівнюючий шар покриття. Роботи по штучних спорудах планувались до завершення у 2022 році, однак були зупинені в зв’язку із запровадженням воєнного стану. Допоки реалізація проєктів повноцінного відновлення доріг регіону “на паузі” до нашої Перемоги, дорожники працюють над покращенням безпеки дорожнього руху на вказаному автошляху в межах експлуатаційного утримання.

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури звертають увагу учасників дорожнього руху на те, що роботи тривають без зупинки руху транспортного потоку, тому радять бути максимально уважними та обережними в місцях їх проведення.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook