Новини
Інфраструктура

Три “швидких” передали бригадам екстреної медичної допомоги Хмельниччини

Автівки швидкої допомоги отримали пункти постійного базування екстреної медичної допомоги в смт Чорний Острів і с. Лозове Деражнянської територіальної громади в Хмельницькому районі та смт Смотрич Смотрицької тергромади на Кам’янеччині.

Спеціалізовані автомобілі передані у рамках благодійної допомоги Всесвітньої організації охорони здоров’я за підтримки Міністерства охорони здоровʼя України.

Напередодні професійного свята – Дня працівників екстреної медичної допомоги керівництво області відзначило медиків “за важливий внесок у наближення Перемоги, мужність та кваліфікованість у справі порятунку людських життів”. Кращим працівникам були вручені Подяки обласної ради та цінні подарунки.

Наші медики вже неодноразово вирушали на деокуповані території, де надавали невідкладну медичну допомогу. Для тих, хто опинився в скруті, вони стали справжніми Героями у білих халатах! Дякую лікарям, що гідно тримаєте медичний фронт, працюєте без вихідних та перепочинку, рятуючи найважливіше – наші життя!зазначає голова ХОР Віолета Лабазюк.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook