Новини
Погода

Погода на 30 травня: на Хмельниччині буде спекотно

Синоптики обіцяють на завтра мешканцям Хмельниччини суттєве потепління, а лісівники через це попередили про заборону відвідування лісів протягом двох днів. Хоча у таку майже спеку хочеться затінку, але краще його шукати у парках та біля водойм. Опадів на завтра не обіцяють, тож парасольки можна залишити вдома. Хіба що брати з собою ті, які захищають від сонця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 30 травня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 8-13° тепла, вдень 22-27° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вранці у Хмельницькому небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Температура повітря вранці +11, вдень +23, ввечері +19.

У Кам’янці-Подільському увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів. Температура повітря вранці +14, вдень +24, ввечері +20.

Небо, ясне у Шепетівці вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +10, вдень +24, увечері +20.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook