Новини
ДТП

У ДТП на в’їзді до Кам’янця травмувалися троє осіб (ВІДЕО)

Про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху поблизу Кам’янця-Подільського повідомили вчора, під вечір, у соцмережах. Подробиці ДТП станом на вечір були невідомі – їх встановлюють правоохоронці. Фото з місця автотрощі опублікували рятувальники. Вони ж повідомили про постраждалих внаслідок ДТП.

Серйозна ДТП на під’їзді до Кам’янця зі сторони Чернівців, – так прокоментували відео, поширене у телеграм-каналі Вдало Інфо Кам’янець.

Які саме автомобілі потрапили у ДТП та що саме сталося на дорозі із відео встановити було складно. Очевидним було лише те, що обидва легковики опинилися у кущах на узбіччі, а рух трасою був ускладнений – через перекриття місця аварії автомобілям доводилося рухатися лише однією смугою траси.

Трохи подробиць повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області. За інформацією надзвичайників, зіткнення автомобілів сталося в середині дня поблизу села Колибаївка.

Обидва легковики – Audi та Hyundai – внаслідок зіткнення отримали значні механічні пошкодження. Зокрема, судячи з фото, Audi навряд чи вдасться реанімувати.

ДТП біля Кам’янця Hyundai
ДТП біля Кам’янця Audi
ДТП автотроща Audi Hyundai

Як додали у ДСНС Хмельниччини, внаслідок ДТП травмувалися троє осіб.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook