Новини
Новини ОТГ

За справу про знущання з корови на Хмельниччині взялися зоозахисники

Днями соціальні мережі сколихнуло повідомлення про те, як невідомі познущалися з корови, які викрали її з пасовиська, тягнули за трактором, після чого залишили в жахливому стані помирати. Мешканців області надзвичайно обурив цей факт і вони не зупиняються активно поширювати фото з домашньою твариною для того, аби інцидент набув розголосу, а винуватців було знайдено та як слід покарано. Завдяки цьому за справу взялась Організація захисту і порятунку тварин в Україні “UAnimals”.

Зоозахисники були шоковані цим випадком, пообіцяли оплатити лікування корови, а також подати заяву в поліцію та клопотати про гідне покарання для винних.

Сьогодні ми ще раз пересвідчилися, що бувають люди, а бувають нéлюди, – зауважили в організації.

Тим часом додаються нові й нові деталі цієї події. Як виявилось після огляду домашньої тварини ветеринарами, окрім усього іншого, їй вибили зуби та згвалтували.

Мешканці області не шкодують коментарів з різними способами покарання для винуватців.

Ублюдок, що зробив з корівки, вона у вас була як писаночка. Як шкода що не існує закону-самосуд, але здається існує закон про знущання над тваринами. Дуже хочеться щоб правоохоронні органи пустили в реалізацію цей закон і навіть для неосудного.

З цими нелюдами треба зробити те, що вони зробили з бідолашною тваринкою.Обов’язково. Це не можна залишити безкарно!

Знайти,прив’язать до трактора на ланцюг і хай біжать .Цю сволоту потрібно наказать так щоб іньшим було не повадно

який же жах. ніби мало його зараз((винних обов”язково треба знайти і покарати. це психічно неадекватні люди, здатні вчинити насильство над будь-ким.нестерпно страшна історія навіть на тлі всіх новин і подій довкола.

Відверни і спаси Господи від таких нелюдів!!!!Який жах!!!!!Впевнена, що в селі знають хто, це, зробив!!!!!Потрібний розголос!Така людина не може бути в соціумі!!!!

Боже милий , дальше уже нiкуди , люди схаменiться…… утратили геть усе людське , це ж живе Боже створiння , йому також болить, яким недоумком треба бути, щоб таке творити …..нелюди …Найти та покарати найсуворiшим методом …..

Якщо це правда то це просто жах. Катувати таких треба.

Це все вині правоохороні органи,невже не можна ізолювати таку недолюдину від людей давно,неосудна,це не означає що хтось має боятися жити.Але ж в нас все ррбиться тоді коли вже не корову,а людину заб’є.Роками люди страждають,як на таке можна дивиться.

Люди, що коїться?!!! Де мізки?!!!! Та ми ж ті самі варвари і потвори!!! Не можна в жодному випадку таке залишити безкарним!!!!!!!! Сволоту покарати! Інакше такі нЕлюди будуть з’являтися ще і ще!!!!! Шкода, що немає в нашій державі найвищої міри і законів, які б притягували таких і подібних виродків до суворої відповідальності!!!!! Люди, поставтесь до такого серйозно! Не за таку наволоч і подібних наші захисники віддають життя, боронячи землю від такої ж пОгані!!!!!!!

Також у соціальних мережах пишуть, що особа винуватця встановлена місцевими мешканцями. Люди обвинувачують жителя села Печеське. Мовляв, він бешкетує на постійній основі в рідному та навколишніх селах: краде транспортні засоби та домашніх тварин, знущається з них.

Зауважимо, що раніше власники корови розповіли, що, за їхньою попередньою інформацією, над твариною познущався житель Якимовець, якого в той день бачили там на тракторі.

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Кажуть, що “вже встановили особу ймовірного порушника — це 22-річний житель сусіднього села”.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook