Новини
Кримінал

У поліції повідомили подробиці обставин загибелі курсанта у Хмельницькому

Посилаючись на інформацію з власних джерел, кілька місцевих хмельницьких ЗМІ раніше повідомляли, що причиною загибелі курсанта прикордонної академії міг стати домашній конфлікт, що зрештою призвело до самогубства. Офіційно цю інформацію частково підтвердили згодом у правоохоронців.

Нагадаємо, тіло курсанта-другокурсника (попередньо – 19-річного) виявили сьогодні, 1 червня, на території Національної академії державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького. Юнак загинув внаслідок вогнепального поранення.

За інформацією поліції Хмельницької області, тіло загиблого знайшли в одному з навчальних корпусів. Постріл було здійснено в голову. У правоохоронців попередньо розглядають версію самогубства.

На доказ цього у поліції повідомили, що загиблий залишив передсмертне послання. Про що саме у ньому йдеться – не повідомляється. Разом з тим, одне з місцевих хмельницьких ЗМІ повідомило, що накласти на себе руки курсант, який характеризувався досить позитивно, міг через сімейний конфлікт.

Слідство триває.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook