Новини
Кримінал

Нетверезий водій на Хмельниччині намагався підкупити поліцейських

Керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, чоловік порушив правила. А коли його зупинили правоохоронці, запропонував їм гроші, щоб уникнути складання протоколу. Зрештою, отримав більше документів про правопорушення, ніж міг.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, події відбувалися наприкінці травня у селі Антонівці, що в Ярмолинецькій громаді Хмельницького району. Пізно увечері автомобіль Mercedes зупинили за порушення ПДР. Спілкуючись з водієм, правоохоронці запідозрили, що він нетверезий.

Щоб не проходити перевірку на стан сп’яніння, водій запропонував поліцейським гроші. А коли вони відмовилися та попередили про кримінальну відповідальність за такі пропозиції, залишив гроші у службовому автомобілі, як це роблять багато водіїв у подібних ситуаціях.

Перевірку приладом Драгер порушник зрештою таки пройшов. Результат – перевищення допустимої норми алкоголю в крові у чотири рази. Підтвердили сп’яніння водія також у медичному закладі.

На порушника склали два адміністративні протоколи (за порушення ПДР та керування у нетверезому стані) та відкрили кримінальне провадження за пропозицію хабаря службовій особі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook