Новини
Погода

Погода на 3 червня: хмарний теплий день прогнозують на Хмельниччині

Штормове попередження, оголошене напередодні на Хмельниччині, обласний центр лише злегка зачепило. В центрі міста кілька разів гримнуло, а от на околицях, кажуть, пройшов рясний дощ. А вже на завтра синоптики повертаються до своїх звичних обіцянок – багато тепла, трохи хмар і зовсім мало опадів. Хоча, звісно, як завжди, все може бути точно навпаки.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 3 червня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 17-22° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +18, ввечері +14.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде похмурим, але вдень небо проясниться, та ясна погода утримається до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +19, ввечері +16.

У Шепетівці з ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +18, увечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook