Новини
Погода

Погода на 5 червня: на Хмельниччині день буде хмарний

Синоптики обіцяють, що небо над Хмельниччиною протягом дня буде хмаритися. Проте опадів ці хмари не подарують. День буде помірно спекотний, ніч – досить теплої. Вітер прийде з південного сходу, але не буде дуже сильним.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 5 червня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 20-25° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +23, ввечері +20.

Ясна погода протримається у Кам’янці-Подільському зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +24, ввечері +20.

Ясним небо у Шепетівці буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +23, увечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook