Новини
Дозвілля

Волонтерська каша, лотерея, спорт: у Хмельницькому влаштували свято дітям (ФОТО)

Кілька днів поспіль для юних хмельничан влаштовують різноманітні заходи з нагоди Дня захисту дітей. У суботу, 3 червня, святкові локації працювали, зокрема, у парку Молодіжному та у центрі міста.

У парку Молодіжному майданчики для дитячого дозвілля та відпочинку розгорнули волонтери загону швидкого реагування Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України та ГО “Бути жінкою”, яка власне і виступила організатором свята на березі Бугу.

Поки дітлахи співали, стрибали, демонстрували спортивні навички, спостерігали за казковими героями, приміряли військову амуніцію…

День захисту дітей Хмельницький  пляж
День захисту дітей Хмельницький  пляж вокал
День захисту дітей Хмельницький  пляж дитина чупа-чупс
День захисту дітей Хмельницький  пляж самбо
День захисту дітей Хмельницький  пляж
День захисту дітей Хмельницький  пляж

…біля польової кухні, яку розгорнули волонтери Червоного Хреста, кипіла робота – там готувалися нагодувати головних учасників свята кашею, салатом та фруктами.

польова кухня
День захисту дітей Хмельницький Червоний Хрест польова кухня
День захисту дітей Хмельницький Червоний Хрест польова кухня
День захисту дітей Хмельницький Червоний Хрест

У центрі Хмельницького свято було більше спрямоване на благодійність. Адже саме вчора відбувся забіг на підтримку потреб спецпризначенців. В очікуванні учасників спортивного заходу навколо майданчика біля кінотеатру ім. Т. Шевченка розгорнули локації, де всі охочі (звісно, в першу чергу діти) могли взяти участь у різноманітних активностях. До прикладу, можна було придбати квиточок миттєвої лотереї, задонативши суму від 50 гривень. А далі – як пощастить: або конкретний приз, або приз на вибір, або подяка з цукеркою.

День захисту дітей Хмельницький лотерея
День захисту дітей Хмельницький приз лотерея цукерка

Тут же на майданчику можна було послухати, як співають талановиті юні хмельничани, залишити слова побажання на прапорі, помалювати на асфальті, пофотографуватися біля військової техніки тощо.

День захисту дітей Хмельницький аніматори
День захисту дітей Хмельницький
День захисту дітей Хмельницький
День захисту дітей Хмельницький
День захисту дітей Хмельницький
День захисту дітей Хмельницький спецтехніка
День захисту дітей Хмельницький прапор
День захисту дітей Хмельницький трофеї
День захисту дітей Хмельницький аквагрим
День захисту дітей Хмельницький розмальовки

Паралельно з цим тривала реєстрація на благодійний забіг. Нагадаємо, внесок за участь у забігу становив 350 гривень. За словами організаторів, скільки саме вдалося зібрати грошей, вони повідомлять за кілька днів. А кожен, хто фінішував, отримав пам’ятну патріотичну медаль.

забіг на підтримку ССО

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook