Новини
Офіційно

Мешканців Хмельниччини просять долучитися до підтримки ВПО

У Хмельницькій обласній раді оприлюднили звернення до відповідального бізнесу та небайдужих мешканців краю, які готові долучитися до збору гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

З перших днів війни гуманітарний центр при Хмельницькій обласній раді розпочав роботу та надав допомогу понад 62 тисячам переміщених осіб. Сьогодні на Хмельниччині проживає понад 82 тисячі внутрішньо переміщених осіб, які постійно потребують допомоги у продуктах харчування,  м’якому інвентарі, засобах гігієни, одязі, взутті, постільній білизні, товарах для дітей та інших речах першої необхідності.

Наразі ситуація, яка склалась в Херсонській та Запорізькій областях потребує негайного реагування та допомоги постраждалим, які вже прибувають на Хмельниччину.

Звертаємося до відповідального бізнесу та небайдужих жителів області надати підтримку для ВПО. Долучитися до оперативного збору гуманітарної допомоги можна за адресою: місто Хмельницький, вул. Соборна, 60, Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького.

З 9-го червня змінено час роботи гуманітарного центру. Робочі дні: понеділок, середа та п’ятниця з 10.00 до 16.00. Контактний телефон: 098-446-33-05  – Валерій Білий.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook