Новини
Погода

Погода на 10 червня: короткочасний дощ та грозу обіцяють на Хмельниччині

Отож, синоптики знову передбачили опади для Хмельниччини. У перший вихідний день обіцяють і дощ (щоправда, невеликий), і грозу. Тож, плануючи прогулянку, зважайте на те, що потрібно мати із собою щось захисне. Разом з тим, сильно не надягайтеся – температуру повітря обіцяють високу.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 10 червня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 23-28° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Хмельницькому буде зберігатися похмура погода. Увечері йтиме дощ. Температура повітря вночі +16, вдень +25, ввечері +19.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +19, вдень +26, ввечері +22.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень очікується дощ із грозою, який ввечері перейде у сильний дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +26, увечері +22.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook