Новини
Суспільство

20 тонн гуманітарної допомоги передали з Хмельниччини на Херсонщину

Минулого тижня до Херсонщини доставили гуманітарний вантаж від Угорської екуменічної служби на прохання народного депутата України від “Слуги Народу” Сергія Мандзія та голови регіональної спілки угорців ім. Святого Іштвана Атілли Сікори.

У гуманітарному вантажі – продукти, засоби гігієни та вода.

“Ми активно допомагаємо народу України з перших днів цієї жахливої війни, я щоденно на зв’язку з паном Ласло Легелем – він людина з великим серцем, вдячний йому та Сергію Мандзію за те, що разом зуміли зробити таку добру справу для постраждалих херсонців”, – зазначив Атілла Сікора.

За словами Сергія Мандзія, допомога надана угорськими партнерами оперативно та дуже вчасно.

“Під час зустрічі у вівторок, коли відбулись ці жахливі речі, ключовим питанням була допомога для постраждалих районів Херсонської області. Вже до кінця тижня обіцяна допомога була доставлена до півдня нашої країни. Вдячний Угорській екуменічній службі в особі Ласло Легеля та Атілли Сікори”, – зазначив Сергій Мандзій.

Нагадаємо, 6 червня відбулась зустріч з представниками Угорської екуменічної служби, де було домовлено про доставлення гуманітарної допомоги для Херсонщини.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook