Новини
Кримінал

У Хмельницькому пʼяний водій розбудив всю вулицю гучною музикою (ФОТО, ВІДЕО)

Днями у Хмельницькому впіймали водія в стані сп’яніння. На одній з вулиць міста власник легковика Фольксваген слухав гучну музику, чим розбудив місцевих мешканців.

Відео і фото горе-водія поширили в телеграм-каналі Хмельницький Live.

За словами очевидців, чоловік розбудив всю вулицю гучними сигналами та музикою. На місце події викликали патрульних. Чоловік вів себе агресивно та лаявся. Очевидно, що водій знаходився в стані сп’яніння.

Правоохоронці затримали хулігана та оформили на нього два протокола: за відмову від проходження огляду на стан алкогольного спʼяніння та за відмову пред’явити посвідчення водія відповідної категорії.

нетверезий чоловік під парканом

Цей інцидент викликав обурення хмельничан. У коментарях в соціальних мережах користувачі зазначають, що подія сталась у мікрорайоні Озерна, причому чоловік є його мешканцем і вже не вперше чинить подібним способом. Люди радять покарати бешкетника як слід, відправивши його на фронт, а авто передати на потреби ЗСУ.

Машину забрати для ЗСУ, а той хай посидить 15 діб, може мізги там вставлять

Машина для ЗСУ пригодиться і клоуна на передову, потрібно відпустити хлопців на ротацію,може стане розумнішим ,навчиться поваги

Бидло для чого на передовій. Саме натуральне бидло

Таке бидло і на передовій не потрібне. Хіба на обмін відпавити на наших хлопців, я думаю він своїм жаргоном по ту сторону сприймуть за свого.

Машину сюда до хлопців на передову а цього ублюдка за п’яну їзду посадити

В такій хорошій машинці є нагальна потреба у багатьох військових бригад на фронті. . А мудило хай на своїх чотирьох лазить. До речі Естонія передала нашим військовим до півсотні авто конфіскованих у своїх п’яних водіїв . А у нас скільки ???

За інформацією патрульних, за минулий тиждень було виявлено 17 водіїв із ознаками сп’яніння, 10 водіїв перебували у стані алкогольного сп’яніння, 7 водіїв відмовились від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. На них усіх складено протоколи за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду) КУпАП.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook