Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині почастішали випадки псування дорожньої інфраструктури

Внаслідок ДТП на дорогах Хмельниччини побільшало пошкоджених технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них. Крім того, фіксують також випадки пошкодження або викрадення дорожних знаків, що теж не додає безпеки на дорогах для учасників руху.

Як повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури Хмельниччини, дорожні знаки або свідомо ламають та пошкоджують, або викрадають, аби здати на металобрухт. Зіпсовані ж через необережну поведінку на дорогах та, як наслідок, ДТП огорожі та обмежувачі руху своєю чергою призводять до нових дорожньо-транспортних пригод.

Якісна, відремонтована дорога з рівним покриттям не робить з Вас досвідченого пілота ралійного авто, який може з легкістю впоратися з раптовими дорожніми складнощами. А викрадені елементи дорожньої інфраструктури почасти і стають причиною виникнення надзвичайних подій з трагічним наслідком та завдають значної майнової шкоди державі і приватним особам,наголошують у Службі відновлення.

До учасників руху шляховики звертаються з проханням повідомляти про випадки пошкоджень чи викрадення технічних засобів організації дорожнього руху на автодорогах державного значення регіону.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook