Новини
Офіційно

Нового керівника призначили у Хмельницький об’єднаний міський терцентр комплектування та соцпідтримки

Начальником Хмельницького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки наказом Головнокомандувача Збройних Сил України призначено майора Фурмана Олександра Вікторовича.

Про зміну у керівному складі колишнього військомату повідомили у Хмельницькому обʼєднаному міському ТЦК та СП.

Олександр Фурман народився 17 лютого 1992 року у селі Калиня Кам’янець-Подільського району. У 2013 році закінчив Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за спеціальністю «Управління діями підрозділів інженерних військ».

У 2014-2016 роках проходив службу на посаді помічника командира аеромобільного десантного батальйону. У 2016-2018 роках був командиром інженерно-технічної роти групи інженерного забезпечення.

До призначення очільником Хмельницького ОМТЦК та СП, з 2019 року служив на посаді заступника начальника – начальника мобілізаційного відділення Кам’янець-Подільського РТЦК та СП Хмельницької області.

Учасник російсько-української війни. Має 12 ротацій (4 роки) в зону проведення Антитерористичної операції/Операції Об’єднаних сил на Сході України.

Нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, Почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу «За досягнення у військовій службі» II ступеня, відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook