Новини
Суспільство

Чемпіон світу з боротьби самбо поповнив лави поліції Хмельниччини

Нещодавно ряди правоохоронців Хмельницької області поповнились випускниками відомчих навчальних закладів. Серед талановитої молоді є й такі, хто підкорив вершини спорту. Василь Сидор — один із них. Він — чемпіон світу та України з боротьби самбо.

Цьогорічний випускник Харківського національного університету внутрішніх справ зараз працює оперуповноваженим Шепетівського районного управління поліції. Лейтенант має чималі спортивні досягнення та сподівається, що в майбутньому такі ж перемоги здобуде і у професійній діяльності.

У поліції розповідають, що свою нинішню професію чоловік обрав з дитинства. Він займається спортом з 8 років. На самбо його віддав старший брат. До речі, в родині Сидорів усі сини — талановиті самбісти. Цим вони завдячують Нетішинській спортивній школі та тренеру Геннадію Горохову.

Завжди знав, що буду служити в правоохоронних органах. Хочу приносити користь людям. Сподіваюсь, що навички та риси характеру, які я розвинув завдяки спорту, допоможуть реалізуватися в професії, – розповідає Василь.

Нещодавно до своєї скарбнички нагород чоловік додав ще декілька — перше місце на етапі Кубка світу з боротьби самбо серед юніорів. Турнір проходив на Кіпрі у місті Ларнака навесні. Також цьогоріч Василь став чемпіоном України з пляжного самбо серед чоловіків та жінок.

Саме на крайніх змаганнях відчув неймовірну гордість за те, що зміг здобути перемогу в якості українського поліцейського, — підсумовує правоохоронець.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook