Новини
Інфраструктура

На центральній вулиці Хмельницького ліквідують пішохідний перехід

В обласному центрі на вул. Кам’янецькій, поблизу зупинки громадського транспорту «Торговельний центр», тривають роботи з перевлаштування регульованого пішохідного переходу. У планах комунальників – перенесення світлофора разом з пішохідним переходом на відстань близько 30 м в напрямку підземного переходу.

Про це повідомили у міській раді.

За словами головного спеціаліста відділу з безпеки дорожньої інфраструктури Управління комунальної інфраструктури Марії Лісіциної, таке рішення ухвалено з метою поліпшення умов та безпеки дорожнього руху, у зв’язку із значною інтенсивністю транспортних засобів, пішоходів, пасажиропотоків, а також скупченням громадського транспорту поблизу цієї зупинки. Крім того, зона існуючого пішохідного переходу влаштована в районі виїзду.

Вже встановлено світлофорні стійки, здійснено демонтаж сіті-лайтів, які потрапляли в зону виконання робіт, а також завершується влаштування понижень бордюрного каменя з тротуарної плитки та елементами тактильної плитки. Після завершення робіт існуючий пішохідний перехід буде повністю ліквідовано, – каже Марія Лісіцина.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook