Новини
Кримінал

Суд у Хмельницькому засудив вінничанина за розповсюдження психотропів

За публічного обвинувачення Окружної прокуратури міста Хмельницького суд визнав винним 36-річного вінничанина у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечної психотропної речовини. Його засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла.

Прокурори в суді довели, що чоловік, який тимчасово проживає у Хмельницькому, збував заздалегідь придбану особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, – PVP методом «закладок» в різних районах міста. Фотографував схованку на мобільний телефон, а потім скидав фото потенційним покупцям.

Його затримали в парку культури «Дендропарк» у той момент, коли він розкладав «закладки».

У нього вилучили 9 пакунків з забороненою речовиною та мобільний телефон, в якому зафіксовані факти злочинної діяльності, а також понад 50 пакунків, які чоловік уже встиг розкласти. Понад 400 згортків з порошкоподібною речовиною знайшли у тимчасовому помешканні засудженого.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку, повідомили в окружній прокуратурі міста Хмельницького.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook