Новини
Кримінал

За наїзд на неповнолітнього хмельничанин отримав вирок суду

Чотири роки ув’язнення та понад 200 тисяч гривень компенсації бюджету витрат на лікування травмованого неповнолітнього – такий вирок ухвалив суд у Хмельницькому 29-річному водієві, який наприкінці минулого року збив в обласному центрі 14-річного хлопця.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 грудня на Вінницькому шосе. Як нагадали в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, водій був за кермом неуважним та збив підлітка на пішохідному переході. Внаслідок ДТП підліток отримав тяжкі тілесні ушкодження, на лікування яких у медичному закладі знадобилося понад два місяці.

Відповідно до вироку суду хмельничанину призначено покарання – 4 роки позбавлення волі із встановленням іспитового терміну. На 2 роки йому також заборонено сідати за кермо. Також суд задовольнив цивільний позов прокуратури про стягнення на користь держави витрат на лікування підлітка – місцевий бюджет має поповнитися на майже 207 тисяч гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook