Новини
Суспільство

Глиняний посуд, виготовлений на фронті, показали хмельницькі волонтери (ФОТО)

Волонтери хмельницького об’єднання “Захист” побували на передових позиціях на південному сході України. З поїздки повернулися з позитивними емоціями та враженнями, якими поділилися на сторінках у соцмережах. Зокрема, розповіли про те, як військові урізноманітнюють свій, вільний між боями, час.

Днями наші волонтери побували у Запорізькій області. Про волонтерську поїздку розповімо згодом, а поки про унікальне. Побували волонтери “Захисту” в цікавому підрозділі, де поміж прильотів, робочих виходів та підготовки зброї наші захисники знаходять можливість відволіктись. І хто б подумав, що це може бути гончарство, – йдеться у повідомленні на сторінці “Захисту”.

Як кажуть волонтери, хлопці на передовій змайстрували гончарний круг, навчилися місити глину і робити полумиски та кухлі. За технологією свіжі вироби обпалюють в печі.

Жартують: “якщо хочете пізнати мистецтво гончарства – звертайтесь у місцевий центр комплектування, там підкажуть де нас знайти”. Без жартів на передовій ніяк, – додали волонтери.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook