Новини
Інфраструктура

Суд покарав хмельничанина, який погрожував шилом працівникам водоканалу

Про прикрий випадок, який стався минулого місяця з працівниками “Хмельницькводоканалу” і зрештою закінчився слуханням у суді, розповіли у комунальному підприємстві.

Як повідомили у комунальників, операторам розрахункової групи літній чоловік відкрито погрожували предметом, схожим на шило. Як з’ясувалося згодом, чоловік не мав боргів за послуги водопостачання, тож підстав для агресії у нього, в принципі не було.

Як виявилось, споживач платить за послуги вчасно і в повному обсязі. Єдина проблема – це платіжка, що надійшла в поштову скриньку абонента до того, як його оплата «дійшла до водоканалу», – пояснили у “Хмельницькводоканалі”.

23 червня відбулося судове засідання, на якому провину хмельничанина довели. Чоловіку винесли покарання за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП «Дрібне хуліганство» – штраф.

Суд зважив на пенсійний вік та інвалідність нашого войовничого «героя», бо ж в іншому разі – покарання могло бути більш суворим – до 15 діб «відпочинку за кошт держави» (арешт), додали у комунальників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook