Новини
Інфраструктура

Шкільні автобуси та ремонти доріг: над чим працюють місцеві депутати Хмельниччини

Голова ради громад політичної партії «Слуга Народу» у Хмельницькій області, нардеп Юрій Заславський розповів про ключові напрями діяльності депутатів місцевих рад у Хмельницькій області.

Зокрема, депутати від “Слуги Народу” ініціювали та підтримали рішення щодо придбання шкільних автобусів у громадах Хмельниччини: Віньковецькій, Деражнянській, Дунаєвецькій, Маківській. Такі ж рішення планують підтримати і в інших громадах Хмельниччини, де є така потреба.

За словами Юрія Заславського, питання забезпечення автобусами для підвезення школярів гостро стоїть на порядку денному у місцевих радах.

“Під час зустрічей з головами громад та нашими депутатами завжди порушується питання необхідності придбання шкільних автобусів. Торік наприкінці літа ми з групою депутатів звернулись до Кабміну, щоб дозволили місцевим радам купувати шкільні автобуси, і завдяки цьому рішенню купівля автобусів стала реальністю”, – зазначив Юрій Заславський.

У Дунаєвецькій громаді голова фракції “Слуга Народу” Тетяна Гураєвська домоглася виконання ремонту дороги у своїй громаді. У селі Заставля Дунаєвецької громади шлях відтепер прокладено із щебеню. Також плануються роботи на дорогах і в інших населених пунктах Хмельниччини.

У Красилівській громаді фракція “Слуга Народу” підтримала зміни до бюджету, що дозволило профінансувати низку важливих галузей життєдіяльності громади, зокрема: на капітальні видатки закладів дошкільної та шкільної освіти, на соціальну сферу громади; на придбання щебеню, дизельного пального для проведення поточних ремонтів і грейдерування доріг громади; на заходи з благоустрою території громади.

“Ми продовжуємо позитивно впливати на життя громад Хмельниччини, ухвалюючи необхідні рішення. Наші депутати також активно допомагають постраждалим жителям Херсонщини”, – зазначив Юрій Заславський.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook