Новини
Надзвичайні події

Подробиці нічної пожежі у ресторані в Хмельницькому повідомили у ДСНС (ФОТО, ВІДЕО)

Наразі причина пожежі, внаслідок якої було суттєво пошкоджено приміщення ресторану FRANKO у Хмельницькому, невідома, – кажуть у рятувальників. Попри те, що пожежу ліквідували ще вночі, на ранок біля будівлі залишалися автомобілі надзвичайників.

Нагадаємо, напередодні перед кінем доби у соцмережах хмельничани почали поширювати відео з місця пожежі у ресторані FRANKO на розі вулиць Шевченка та Франка. Вогонь, що почав знищувати літню терасу, згодом перекинувся на саму будівлю ресторану. Хмельничани, котрі спостерігали за “хазяйнуванням” вогню, підозрювали, що приміщення вигоріло вщент.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, інформація про займання надійшла о 23.15. Загалом на ліквідацію пожежі знадобилося майже дві з половиною години, з них майже годину – на локалізацію джерел вогню, і майже півтори – на те, аби повністю його загасити.

На місці події працювали 25 пожежників, які прибули на виклик на 8 одиницях спецтранспорту. Вдалося запобігти розповсюдженню вогню на сусідні магазини та багатоповерхівки, повідомили у ДСНС. Загалом вогонь поширився на площу близько 250 квадратних метрів.

Причина пожежі все ще не відома. Обійшлося без нещасних випадків.

Як гасили пожежу у FRANKO, рятувальники показали у відео та на фото.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook