Новини
Суспільство

У Шепетівці вирахували крадія квітів з клумби (ВІДЕО)

Неприємна історія з крадіжкою кущів троянд, що трапилася не так давно у центрі Шепетівки, отримала логічне завершення. За допомогою системи “Безпечне місто” крадія вирахували.

Як повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції, кущі троянд з клумби поцупив 51-річний мешканець села Судилків. Щоправда, для чого він це зробив, чоловік так і не пояснив.

Раніше у Шепетівці повідомляли, що такими діями, тепер вже відомий, крадій завдав громаді збитків на майже 9 тисяч гривень.

У поліції додали, що встановити особу крадія троянд допомогла система відеоспостереження “Безпечне місто”, що діє в Шепетівці уже кілька років. І, зважаючи на те, що охочих до чужого не стає менше (і не лише в Шепетівці), в майбутньому правоохоронці сподіваються збільшити кількість камер у місті, щоб вони охоплювали якомога більшу територію. Це дозволить не лише ідентифікувати крадіїв та вандалів, а й оперативно реагувати на порушення громадського порядку та забезпечувати безпеку містян.

Своєю чергою міський голова Шепетівки подякував правоохоронцям за допомогу:

Дякую за роботу. Покращуючи нашу громаду, важливо усвідомлювати, що є контроль та відповідальність. Разом робимо громаду кращою!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook