Новини
ДТП

Два п’яних водії спричинили ДТП з потерпілими на Хмельниччині

За минулу добу на Хмельниччині правоохоронцями було затримано двох водіїв, які вчинили ДТП у стані алкогольного сп’яніння у Старокостянтинові та Кам’янці.

Так, вчора близько 14:38 години в м. Старокостянтинів на перехресті вулиць Київська — Старомлинська 38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», допустив зіткнення з автомобілем «Citroen C4», який рухався смугою зустрічного руху. Внаслідок аварії водій «Citroen C4» і пасажир «ВАЗу» отримали тілесні ушкодження.

Водія «ВАЗу» в стані алкогольного сп’яніння (1,89 проміле) слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ввечері того ж дня ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася у Кам’янці-Подільському по вул. Північній. 56-річний водій вантажного автомобіля «Iveco Daily» допустив зіткнення із припаркованим на узбіччі автомобілем «Renault Traffic». В результаті ДТП 19-річний пасажир легковика отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення міської лікарні.

Нетверезого водія (2,25 проміле) працівники поліції теж затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За повідомленням правоохоронців, в обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження. Розслідування тривають.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook