Новини
Погода

Погода на 2 липня: і спеку, і грози прогнозують на Хмельниччині

Недільна погода на Хмельниччині буде мінливою. Синоптики обіцяють справжню літню спеку та водночас короткочасні дощі та грози в різних регіонах області. Тому варто бути готовим до різної погоди, виходячи з дому. Парасолька точно не буде лишня.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 2 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів; вдень короткочасний дощ, місцями грози. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 23-28° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +16, вдень +27, ввечері +21.

Вранці у Кам’янці-Подільському погода буде ясною, вдень з’являться хмари, але ввечері від них не залишиться й сліду. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +28, увечері +23.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. З середини дня і до його кінця йтиме дощ із грозою. Температура повітря вночі +16, вдень +24, ввечері +20.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook