Новини
Офіційно

Центр видачі гуманітарної допомоги у Хмельницькому отримав чергову партію одягу та продуктів

Понад рік Центр видачі гуманітарної допомоги Хмельницької обласної ради працює для забезпечення внутрішньо переміщених осіб, які залишилися проживати на території області. За наявності провізії, яка надходить до гуманітарного штабу при обласній раді від іноземних та вітчизняних благодійних організацій та звичайних небайдужих людей, до Центру видачі систематично спрямовується одяг, продукти, засоби особистої гігієни, дитяче харчування, іграшки та інші речі.

Днями вчергове до центру видачі гуманітарної допомоги обласної ради надійшли продукти та одяг від благодійників для внутрішньо переміщених осіб.

Допомогу отримали на умовах співпраці благодійної організації «Благодійний фонд «УКРАЇНСЬКА КОМАНДА» з французьким благодійним фондом «Doc4Ukraine». Цього разу працівники Центру роздавали переселенцям солодощі. Смаколики отримали понад тисяча осіб. Також внутрішньо-переміщені особи мали можливість отримати матраци.

За словами волонтера Миколи Моцного, за останні два місяці від  благодійників для потреб ВПО надійшло чимало гуманітарної допомоги – різноманітних продуктів, одягу, ковдр, а також фруктових пюре і соків для дітей.

У Центрі видачі гуманітарної допомоги обласної ради, який функціонує на базі Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького (вул. Соборна, 60). вже надано підтримку понад 64 тисячам внутрішньо переміщених осіб, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook