Новини
Без категорії

Два легковики врізалися у тролейбус у Хмельницькому (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько опівдня на перехресті у мікрорайоні Виставка. Відео з місця події виклали у соцмережах.

Повідомляється, що два легковики спочатку зіткнулися, а потім влетіли у тролейбус, утворивши суттєву перепону на шляху в інших учасників дорожнього руху.

ДТП на перехресті: тролейбус в шоці! Аварія сталась на перехресті проспект Миру та Бандери: 2 авто “поцьомались” та влетіли в “рогатого”, прокоментували відео.

На місці події працювала поліція.

До слова, пояснюючи причини затримки тролейбусів на маршрутах, у Хмельницькому КП “Електротранс” саме ДТП ставлять на перше місце.

«Тролейбуса не було 5 хвилин», «Де тролейбус? Чому затримався?», «Чекала тролейбус 7 хвилин, запізнився», «Чому так довго немає тролейбуса?» Частенько нам приходять звернення такого характеру. Та ми з ними згідні, зараз пояснимо чому. Перша причина — ДТП. На жаль, це щоденна подія. У результаті якої — автомобілі блокують рух, відповідно, тролейбуси не можуть проїхати. Доводиться чекати закінчення ДТП, а це час. Друга причина — затори, болюча тема, а особливо в «час пік». У цій ситуації рятує, напевно, лише терпіння. Третя причина — перекриття доріг та мостів у інших мікрорайонах міста. Навіть при великому бажанні, ми не можемо передбачити та повпливати на ці події. Тому, ми сподіваємось на ваше розуміння, – розповіли в “Електротрансі”.

Дотримуйтеся правил дорожнього руху, бережіть час – свій та інших.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook